Andrian Lașcu: ”Vrem ca și la această finală sala să fie arhiplină”

15
sursa foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Finala Ligii I de futsal, United – Informatica Timișoara, va debuta luni, 14 mai, cu primul meci al seriei ce este programată să se dispute pe parcursul a cinci jocuri. La fel ca în finala de anul trecut, cu cei de la Autobergamo Deva, publicul gălățean poate oferi un sprijin important celor de la United, așa cum a declarat internaționalul moldovean Andrian Lașcu.
”Finala de anul trecut am pierdut-o pe lipsa de concentrare, dar  a trecut.  Acum avem finala cu Timișoara. Informatica este o echipă bună, cu jucători de la echipa națională.  Anul trecut am câștigat contra lor datorită dăruiri noastre și a dorinței noastre de a câștiga, (sezonul trecut United a eliminat Informatica în semifinale). Anul ăsta va fi diferit, ei sunt mai omogeni, este o echipă foarte disciplinată, cu jucători de la echipa națională. Dar, eu am încredere în echipa noastră, cu jucători care își dau viața pe teren, de fapt toți suntem așa. Echipa de la United,  cu domnul Ștefu, cu Victor, Cristi, domnul Asanadei, cu ceilalți din spate, suntem o familie unită.  Cred că ăsta este atuul nostru principal, voința, dorința noastră și sprijinul publicului. Anul trecut una dintre greșeli a fost lipsa de concentrare, trebuie să fin concentrați din primul până în ultimul minut, de la meciul unu, până la meciul cinci, asta ne-a lipsit concentrarea în ultimele minute. Anul trecut suporterii ne-au ajutat foarte mult, îi așteptăm și în acest an, vrem ca și la această finală sala să fie arhiplină”, a spus Lașcu.

Meciul de luni United – Informatica va fi primul duel dintre cele două echipe după semifinala de sezonul trecut. În sezonul regulat al Ligi I meciul tur, de la Timișoara, nu s-a disputat, dar United a câștigat la ”masa verde”, gazdele nu s-au prezentat la joc, iar returul a fost întrerupt de echipa din Timișoara, din lipsă de efectiv, la socrul 10 – 0, minutul 23, Informatica a abordat jocul de la Galați cu o parte din echipa de juniori.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal