Arcada e în finala Cupei după victoria entuziasmantă cu VM Zalău

10
Voleibaliștii de la Arcada au obținut calificarea în finala Cupei României după ce au învins în minimum de seturi VM Zalău – finalista precedentei ediții a competiției. Gălățenii nu le-au lăsat nici o șansă celor de la Zalău, în nici una dintre cele trei secvențe ale jocului sălăjenii nu au arătat că pot învinge gruparea gălățeană. 
Arcada a început mai greu meciul, sălăjenii au condus primii, 3 – 1, 6 – 3, 8 – 3, la primul timp tehnic de odihnă al jocului. La reluare  Arcada a egalat la 8, după câteva momente de egalitate gălățenii au intrat în avantaj, scor 16 – 13 la al doilea time – out tehnic. Finalul de parțial le-a aparținut gălățenilor, Bala, Kovacevic și Spânu au stabilit scorul primului parțial 25 – 19 pentru gazde. 
Al doilea set a fost câștigat Arcada cu scorul 25 – 10 (8 – 2, 16 – 7, 21 8), probabil cel mai clar set câștigat de gălățeni cu o echipă din top 6. Zalăul a plecat mai bine în setul trei, sălăjenii au condus cu 5 -2, Arcada a recuperat până la time – out- ul de la punctul opt, 8 – 7 Zalău, după câteva momente de echilibru VM Zalău a intrat în avantaj, scor 16 – 14 la al doilea timp tehnic de odihnă și 19 – 15 aproape de finalul setului. Arcada a egalat la 19, apoi a trecut în avantaj, scor 20 – 19 după un blocaj al lui Ferreira Rangel, Finalul de set a fost echilibrat Zalăul a încercat să câștige setul de onoare, Miseikis ratează prima minge de calificare în finală, dar Marian Bala a reușit al 16 -lea punct în semifinala de azi cu care Arcada se califică pentru al doilea sezon consecutiv în finala Cupei României. 
Arcada: Dmytro Filippov – Nikola Kovacevic, Marian Bala, Lucas Ferreira Rangel, Adrian Gontariu (Arvydas Miseikis), Andrei Spânu, Adrian Feher – libero. Antrenori: Nicu Harabagiu și Marian Apostu. 
Mâine, miercuri, 2 mai, de la ora 19.00, Arcada va juca finala Cupei României cu cealaltă învingătoare din semifinale LMV Tricolorul Ploiești.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal