Azi debutează finala Ligii I, United – Informatica, cu intrarea liberă! ”Vrem ca suporterii să dea dovadă de fair-play”

25

Primul episod, din seria celor cinci programate, din finala Ligii I United – Informatica Timișoara, se va disputa luni, 14 mai, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea, iar meciul doi al seriei se va juca a doua zi marți, 15 mai, de la aceeași oră 18.30. Înaintea celor două jocuri de pe teren propriu președintele de la United, Toader Ștefu, a declarat că așteaptă un comportament civilizat din partea fanilor la meciul cu rivalii din Timișoara.

”Fac apel la suporterii noștri, care mereu au fost civilizați. Vrem ca suporterii să dea dovadă de
fair-play, să fie civilizați, nu avem nevoie de probleme, să mergem pe la Comisia de Disciplină, ne dorim să câștigăm meciurile pe teren. Ne dorim să demonstrăm că futsalul este un sport drag, plăcut, dinamic, cred că poate fi îndrăgit de suporterii gălățeni. Indiferent de ce se întâmplă în tribune, pe teren, de arbitri, de adversari, nu avem voie să huiduim, nu avem voie să fluierăm. Îmi doresc ca publicul să fie un suport moral pe care echipa asta îl merită”
, a spus Toader Ștefu.

La jocurile din finală, la fel ca în celelalte jocuri din sezon, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar, conform președintelui Toader Ștefu fanii sunt așteptați să vină îmbrăcați în roșu și alb, culorile clubului.

”Mi-aș dori ca suporterii să
vină îmbrăcați în roșu și alb, pentru că sunt culorile clubului, noi am pregătit și
tricouri pentru copii, vrem să fie o finală frumoasă, ne dorim să vedem suporterii  în roșu și alb, dacă se poate. Intrarea va fi liberă, din respect pentru suporterii  noștri nu am pretins sume de bani, nu putem condiționa  prezența spectatorilor la meci, încă nu suntem un produs vandabil”,
a anunțat președintele CS United  Toader Ștefu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal