BASCHET: Phoenix revine în play-off-ul LNBM, miercuri, în direct la Digi Sport

19

În cea mai importantă faza a Ligii Naționale de Baschet Masculin, play – off – ul, sunt programate la mijlocul săptămânii primele jocuri. După un sezon de pauză, echipa masculină de la Phoenix revine între ”granzii” din LNBM cu un duel pentru un loc în semifinalele Ligii cu campionii de la U BT Cluj – Napoca. 

Primul tur din play – off, faza sferturilor de finală, se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Primele două meciuri se vor juca la Cluj – Napoca, miercuri, 2 mai, ora 18.00, (în direct la Digi Sport), și 4 mai.  După cele  două jocuri de la Cluj seria se va muta la Galați,
primul joc este programat în jurul datei de 9 mai, iar al doilea, dacă
va fi cazul, se va juca în jurul datei de 11 mai. Dacă cele două echipe
se vor afla la egalitate după patru jocuri se va disputa și meciul
cinci, decisiv, la Cluj – Napoca, în jurul datei de 14 mai.

În acest sezon Phoenix și U Cluj s-au întâlnit de două ori, iar clujenii au câștigat ambele jocuri. La Cluj a fost 91 – 75, iar la București, meciul retur considerat pe teren propriu pentru Phoenix s-a disputat în Arena de Baschet, a fost pierdut de Phoenix în ultima secundă, scor 73 – 76, clujenii au marcat coșul victoriei la ultima fază a jocului. 

La precedenta apariție în play-off, Phoenix s-a oprit în faza sferturilor de finală după ce a pierdut cu socrul general 1 – 3 cu CSM CSU Oradea, echipa lui Florin Nini a prelungit suspansul în sfertul de finală după victoria din meciul trei de la Galați. Phoenix Galași este la a treia prezență consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, iar sezonul trecut a ratat calificarea în play-off în chiar ultima etapă, după înfrângerea de la Craiova. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal