Debut cu victorie pentru CSU Galați la turneul de revenire în prima ligă

54
Voleibalistele de la CSU Galați au debutat cu o victorie la turneul de promovare în Divizia A1. În jocul de deschidere al turneului ce este programat să se dispute de luni până miercuri la ”Polivalentă”, fetele pregătite de Ileana Berdilă au învins, scor 3 – 0, Rapid București. 
Primul set a fost adjudecat de gruparea gălățeană cu scorul 25 – 21. Parțialul a început echilibrat, 3  – 3, 9 – 9, 13 – 13, CSU a intrat în avantaj la al doilea timp tehnic de odihnă, scor 16 – 14, experimentata Adriana Dudnic a dus CSU aproape de triumf în primul set, 23 – 18. Gazdele au beneficiat de patru de mingi de set, nefructificate, Rapid s-a apropiat la 24 – 21, banca tehnică gălățeană a solicitat timp de odihnă, la reluare Ana Maria Berdilă, cu un blocaj reușit, a închis setul. 
Parțialul secund a fost adjudecat de CSU cu scorul 25 – 17. Iuliana Cazamir a desprins CSU la 6 – 4 după două servicii as, Ana Maria Berdilă a punctat de două ori consecutiv și CSU a intrat în avantaj, scor 16 – 9, la al doilea timp tehnic de odihnă, până la final Rapid nu a putu pune probleme grupării gălățene. 
Setul trei a fost începu greu de CSU, fetele de la Rapid s-au desprins la 8 – 3 la primul timp tehnic de odihnă, avantajul s-a mărit la 14 – 6, scor al care Ileana Berdilă a făcut câteva schimbări în echipă, printre care și cea de coordonator. Cu Corina Vasile pe post de ridicător CSU s-a apropiat la 9 – 16 și 12 – 17, scor la care a intrat la serviciu Teodora Șabloschi. Pe serviciile Teodorei Șabloschi CSU a egalat la 17, s-a desprins la 19 – 17, și a ieșit de la serviciu aproape de finalul setului și al jocului la 22 – 17 după un serviciu afară. Rapidul nu a mai putut reveni, 22 – 18, 25 – 18, și fetele de la CSU au făcut un prim pas spre revenirea în Divizia A1. 
CSU Galați: Ioana Ștefu (Corina Vasilie) – Iuliana Cazamir, Teodora Șabloschi, Adriana Dudnic, Ana Maria Berdilă, Irina Todașcă (Camelia Vasile), Oana Vlad (Violeta Stan) – libero. Antrenor: Ileana Berdilă.  
Marți, de la ora 17.00, CSU Galați va juca al doilea meci de la turneul de promovare cu CSU Oradea, urmând ca miercuri, de la ora 13.00, gălățencele să joace cu voleibalistele de la FC Argeș Pitești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal