Derby județean în Liga a III-a, Oțelul joacă la Liești cu Sporting

26


Cele două echipe gălățene rămase în Liga a III-a, Sporting Liești și Oțelul,  se vor întâlni în meci direct în etapa a 27-a din cele 30 ale sezonului. Marți, și miercuri, 8 – 9 mai, în seria I din al treilea eșalon este programată o nouă etapă intermediară, iar marți, de la ora 18.00, pe ”Liești Arena” se va juca derby-ul județean dintre Sporting Liești și SC Oțelul. 
Gazdele jocului de marți nu traversează o perioadă prea bună, ultimele patru jocuri disputate pe teren au fost pierdute, sau au remizat, de gruparea gălățeană, iar în clasament echipa din Liești este pe locul șase cu 40 de puncte din 23 de jocuri, la egalitate de puncte cu AFC Hărman și Bucovina Rădăuți, echipele de pe locurile 4 și 5.

Cei de la SC Oțelul abordează jocul de la Liești de pe locul secund în clasamentul serie I din Liga a III-a, 56 de puncte, din 25 de jocuri, două puncte mai puțin decât liderul Aerostar Bacău, dar și un joc în plus față de lider. Cealaltă contracandidată, FK Miercurea Ciuc, este pe locul trei în clasament cu 54 de puncte, 24 de jocuri. În etapa a 28-a Aerostar va câștiga la ”masa verde” trei puncte aferente jocului cu Metalosport, iar cei de la FK Miercurea Ciuc vor juca pe teren propriu cu CSM Focșani.

Pentru Sporting Liești meciul de marți va fi primul din această săptămână,vineri, 18 mai, de la ora 18.00, Lieștiul va juca pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce Oțelul va sta în etapa a 28-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal