Echipa U 19 de la United s-a calificat la turneul final, Final 8, din CN U 19

24
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Timp de trei zile la Galați, Sala Sporturilor Dunărea și Siderurgistul, s-au disputat meciurile de la turneul semifinal al Campionatului Național sub 19 ani. Grupa de la Galați a fost câștigată de United, iar echipa pregătită de Cristi Ștfeu și Costel Străinu a obținut calificarea, în premieră, la turneul final al Campionatului Național sub 19 ani. 
Luni, în primul meci din semifinale, United a trecut cu scorul 4 – 2 de echipa similară de la Spicom Sfântu Gheorghe, după ce la pauză covăsnenii conduceau cu 1 – 0. Marți, Internazionale Traian Vaslui a trecut cu scorul 7 – 1 de Spicom, iar în ”finala” grupei de la Galați s-au întâlnit United și cei de la Inter Vaslui, gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 8 – 3, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 3 – 3.
Primele două clasate din grupă, United și Inter Traian Vaslui, au obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național, sub 19 ani. Turneul final se va disputa într-o localitate ce urmează să fie stabilită de FRF. La turneul final se vor juca sferturi de finală, semifinale și finală, tragerea la sorți a jocurilor urmând să fie făcută de FRF. Din postura de câștigătoare de grupă United va juca în ”sferturile” Campionatului Național cu una dintre echipele de pe locul doi din celelalte trei grupe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal