Etapa a 28-a în Liga a III-a, Lieștiul joacă în Harghita, SC Oțelul stă

13
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În campionatul Ligii a III-a sunt programate să se dispute vineri și sâmbătă, 11 – 12 mai, meciurile etapei a 28-a, din cele 30 ale sezonului. Doar una dintre cele două echipe gălățene va juca în etapa din finalul săptămânii, Sporting Liești, cealaltă, SC Oțelul, va sta, din cauza numărului impar care compus seria I. 
Echipa din Lișeti va juca în unul din cele două meciuri de deschidere a etapei, vineri, de la ora 18.00, în Harghita, la Odorheiu Secuiesc, cu cei de la AFC. Echipa din Liești nu traversează cea mai bună perioadă din sezon, nu a mai câștigat în ultimele cinci etape, în jocurile disputate pe teren, iar în consecință echipa gălățeană a coborât pe locul 7 în clasament. Mai mult, după ultima înfrângere, de pe teren propriu cu SC Oțelul, antrenorii Ionuț Niculcea și Dorinel Matei au demisionat, însă vor continua la echipă până la finalul sezonului. În 25 de jocuri disputate Sporting Liești a acumulat 40 de puncte și este la egalitate de punct cu echipa de pe locul 6, AFC Hărman. Meciul cu harghitenii este un bun prilej pentru Sporting să acumuleze alte trei puncte, în clasament AFC Odorheiu Secuiesc este pe locul 12 cu 29 de puncte din 26 de jocuri. 
SC Oțelul stă în etapa de la finalul săptămânii și așteaptă un pas greșit de la contracandidate. Aerostar Bacău, locul 1 cu 61 de puncte, va juca pe terenul celor de la AFC Hărman, locul 6, în timp ce FK Miercurea Ciuc, locul 3, 57 de puncte, va juca pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, echipa de pe locul patru. După etapa de pazuă SC Oțelul va reveni la jocurile din Liga a III-a cu derby-ul seriei de la Bacău, cu Aerostar, meci în care ar putea fi chiar ”finala” seriei, dacă băcăuanii se vor împiedica la Hărman.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal