FC Universitatea își înființează și secție de futsal

30
După înființarea echipei secunde, ce evoluează în Liga a III-a, și a echipei de junioare sub 15 ani, clubul de fotbal feminin FC Universitatea Galați are în strategia de dezvoltare și înființarea unei secții de futsal în cadrul clubului. ”Așa cum am promis ne vom dezvolta încet, încet și la futsal, nu ne vom grăbi ca să putem pregăti un plan de dezvoltare pe termen lung.
Dacă în 2017 am participat la un turneu de futsal feminin, organizat de FRF, și am fost surpriza plăcută a turneului terminând pe locul 5 (pierzând în fața Armoniei Dolhești după un meci echilibrat) și am oferit în premieră o jucătoare la naționala de futsal feminin sub 17 ani”
, ne-a spus președintele clubului gălățean Gabriel Călinescu. 
 Președintele grupării gălățene ne-a declarat că în următoarea perioadă clubul gălățean va participa la un turneu de futsal, turneul va fi criteriu de selecție la echipa națională de senioare. La turneu va fi prezent și selecționerul echipei naționale feminin de futsal, gălățeanul David Asandei. ”În primăvara asta vom participa la un turneu de futsal feminin la care vor participa în jur de 17 echipe din Liga 1, 2 și 3 în urma căruia domnul selecționer va forma naționala de senioare de futsal feminin. Speram să debuteze cel puțin o jucătoare la naționala de senioare și să oferim suporterilor gălățeni ocazia de a urmări și meciuri la futsal feminin.
Ca să ai echipă de futsal feminin trebuie să ai echipă și la teren mare, FCUG e singura echipă din Galați care poate să dezvolte și futsalul feminin bifând o premiera pentru oraș”
, ne-a declarat Gabi Călinescu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal