FC Universitatea joacă duminică ”finala” pentru promovarea în Liga I

24
După un sezon (aproape) perfect în care au câștigat 11 din cele 12 jocuri disputate fotbalistele de  la FC Universitatea vor juca duminică cel mai important meci al sezonului. De la ora 11.00, pe stadionul Farul din Constanța, fetele pregătite de Gabi Călinescu și Alexandru Carcaș se vor duela cu Selena Constanța, în etapa a 13-a, penultima, din campionatul Ligii a II-a, seria I. 
Jocul cu Selena Constanța este practic ”finala” pentru promovarea în eșalonul de elită al fotbalului feminin din România, echipa care va câștiga va obține promovarea în Liga I feminină. Pentru a depăși în clasament echipa din Constanța ”panterele” de la FC Universitatea au și varianta meciului egal, dar peste acel 2 – 2 înregistrat în meciul tur de la Galați.
FC Universitatea și Selena se află la egalitate de puncte în fruntea seriei I din Liga secundă, ambele cu câte 34 de puncte,  cele două echipe sunt departajate de golaveraj, FC Universitatea 61 – 7 (+ 54), Selena 55 – 7 (+48). Având în vedere miza jocului Comisia de Arbitri a delegat o brigadă din alt județ pentru acest joc. De regulă în Liga a II-a feminină meciurile sunt conduse de arbitri ce provin din același județ cu echipa gazdă. Meciul de duminică va fi condus la centru de  Andreea Ene, iar la cele două linii vor fi: Roxana Ivanov și Raluca Sărghi, toate cele trei arbitre sunt din București. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal