Filip Despotovski: ”Nu am avut putere să ducem meciul până la capăt”

58

Echipa de volei masculin Arcada Galați a pierdut și al doilea trofeu al sezonului, după înfrângerea în tie – break, scor 2 – 3, cu cei de la Tricolorul LMV Ploiești. La finalul finalei căpitanul Filip Despotovski a declarat că echipa s-a nu a avut putere să ducă meciul la bun sfârșit: ”Am avut meciul în mână după ce am câștigat setul doi, dar și ăla a fost câștigat cu mult noroc, cu multă luptă, la sfârșit echipa părea foarte obosită. Nu am avut parcă putere să ducem meciul până la capăt, în schimb echipa din Ploiești a arătat mai multă putere, mai multă concentrare în  primul rând. Vreau să felicit echipa din Ploiești pentru primul loc, felicit și echipa mea, locul doi”.
Chiar dacă echipa gălățeană a încheiat sezonul pe locul doi în campionat și Cupă, Filip Despotovski consideră că Arcada a obținut un rezultat mare în acest sezon, cauza înfrângerilor echipei sale fiind de ordin psihic. ”Am obținut un rezultat foarte mare anul ăsta. Am avut multe accidentări, multe schimbări, multe plecări, chiar dacă e dureros, până la urmă, este un rezultat bun. Tot sezonul am avut căderi, mergem foarte bine apoi intrăm în gaură, iar asta ne costă cinci puncte, poate chiar și mai mult. E greu să ieși din starea asta, intervin și nervii, nu este ușor. Eu zic că mai mult psihic am pierdut majoritatea meciurilor”. 

Altfel, macedoneanul cu cetățenie română a anunțat că cel mai probabil nu va mai continua la Galați din sezonul viitor. De asemenea, din lotul cu care a încheiat sezonul alți doi jucători, Dmitro Filippov și Andrei Spânu, au semnat angajamente cu alte echipe.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal