FOTBAL: Brăila și-a desemnat campioana județeană, viitoarea adversară a Galațiului la barajul de promovare în Liga a III-a

54

Chiar dacă mai sunt două etape de jucat din play-off campionatul județean, Liga a IV-a din Brăila și-a desemnat campioana. CS Făurei este matematic campioană în Brăila, șapte puncte avans cu două etape înainte de final, echipe pentru care evoluează frații Nicoliță, Bănel și Stelian, va reprezenta județul Brăila la barajul de promovare în Liga a III-a.  

La baraj campioana din Brăila va juca cu reprezentanta județului nostru. În Liga a IV-a Galați, cu două jocuri rămase de disputat, Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” luptă pentru titlu. Chiar dacă ”zimbrii” conduc în clasament, datorită golaverajului superior, în avantaj pentru titlul de campioană, după clasamentul al zi, sunt cei de la CSU ”Dunărea de Jos”, echipa de pe locul doi, datorită rezultatelor directe dintre cele două echipe din sezon, 3 – 3 în jocul considerat pe teren propriu pentru echipa din Slobozia Conachi, 2 – 1 pe terenul studenților. Meciul tur din barajul de promovare în Liga a III-a este programat pentru  23 iunie, în județul Galați, urmând ca returul să se dispute peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei.

Până la finalul Ligii a IV-a Galați mai sunt de jucat două etape, Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești și restanța de la Ghidigeni cu Muncitorul, CSU mai are de jucat pe teren propriu cu Victoria Independeța, dar și restanța de pe terenul celor de la Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal