Fotbaliștii de la United – vicecampioni și după sezonul 2017 – 2018

35
Fotbaliștii de la United își păstrează laurii de vicecampioni ai României și după sezonul 2017 – 2018 al Ligii I. Meciul trei al seriei din finala cu Informatica Timișoara, primul de la Timișoara, a fost pierdut de United cu scorul 2 – 5, după ce la pauză gazdele aveau avantaj de două goluri, scor 3 – 1. Cu scorul general 3 – 0 Informatica Timișoara a câștigat finala cu United.
Meciul de la Timișoara a fost început mai greu de United, iar în minutul 12 Informatica avea avantaj de 2 – 0, după golurile marcate de Rakic și Felipe Mancha. După un time – out al lui Vitor Hugo Costa United a scos portarul, iar tricoul distinctiv a fost purtat pe rând de: Cireș,  Lașcu și Burdujel. În ultimele cinci minute ale jocului Lașcu a amenințat pentru prima oară serios poarta timișorenilor, iar cu 4.15 minute rămase de jucat din prima repriză, Varela a readus United în joc cu golul de 2 – 1. Repriza inaugurală s-a încheiat cu un nou gol al timișorenilor, după o eroare în defensivă a gălățenilor care evoluau fără portar. 
United a început decisă partea secundă, iar la 35 secunde de la reluare Octavian Cireș a redus diferența de pe tabelă la un gol. Gălățenii au avut chiar șansa egalării, Burdujel și Crăciun au ratat de puțin ținta, căpitanul Viorel Cojoc a trimis în bară. Timișorenii au fost mai pragmatici, iar cu 3.52 Rakici a închis meciul și finala cu golul de 4 – 2. În ultimele două minute ale jocului Varela a încasat al doilea galben și a fost eliminat, iar Informatica a marcat pentru 5 – 2 din lovitură de la zece metri. 
 

United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru,  Răzvan Cătinean

Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Magnus Varela, Kailon Borges

Andrei Crăciun, Bogdan Covaci, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose


Octavian Cireș, Cosmin Petică, Andrei Apostol, Vasile Boubătrân 

Antrenori: Vitor Hugo Costa și Alexandru Tănăsilă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal