FUTSAL: Echipa de juniori United a câștigat grupa regională din CN U 19 și joacă pentru calificarea la turneul final

60
Prin victoria, scor 12 – 8, cu Dunărea Călărași, din ultima etapă a grupei regionale, echipa de juniori  United Galați a câștigat grupa a II-a din Campionatul Național juniori sub 19 ani. Formația pregătită de Cristi Ștefu și Costel Străinu a adunat un total de 25 de puncte în 10 jocuri, opt victorii, o remiză, o înfrângere, linia statistică fiind întregită de golaverajul 83 – 40 (+43). 
Ca urmare a câștigării grupei regionale United își va continua parcursul în CN U 19 cu jocurile din Faza a II-a, play-off-ul grupei regionale. Gruparea gălățeană va juca baraj pentru accederea în Faza a III-a cu echipa de pe locul patru din grupa regională, Viitorul Buzău. Barajul se va juca în sistem tur – retur, cu meciul decisiv pe terenul cu clasare mai bună la finalul grupei regionale, United. Meciul tur duminică, 6 mai, la Buzău, de la 11.00, returul peste trei zile, miercuri, 9 mai, de la ora 16.00, la sala Dunărea. 

Conform regulamentului de aici câștigătoarea barajului se va califica în cea de a treia Fază a Campionatului Național. În Faza a III-a se vor forma patru grupe de trei echipe, pe criteriul geografic, meciuri tur- retur, iar primele  două clasate din grupă vor obține calificarea la Turneul Final al Campionatului Național sub 19 ani.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal