Gloria Ivești – la un pas de semifinalele Cupei. ”S-a văzut că la echipa noastră s-a format o adevărată familie”

62
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Opt dintre echipele angrenate în cele două eșaloane județene de fotbal, au susținut la mijlocul săptămânii jocurile manșei tur din faza sferturilor de finală, Cupa României – faza județeană Galați. Derby-ul sferturilor se joacă între Gloria Ivești și Unirea Braniștea – echipele ce ocupă locurile 4 și 3 în Liga a IV-a. După manșa tur din sferturi Gloria Ivești a luat o opțiune importantă de calificare în semifinală, în urma victoriei, scor 5 – 2. La pauză gruparea din Ivești a intrat în avantaj, scor 2 – 1, după ce Unirea Braniștea a deschis scorul. În partea secundă Gloria a mai marcat de trei ori și și-a securizat victoria. Spiru Cucu, cu un hatttrick, și Ionuț Gurău, cu o dublă, au dus Gloria la un pas de semifinalele actualei ediții a Cupei.

A fost un meci exact cum ne-am dorit, o victorie importanta în vederea obţinerii obiectivului, calificarea în finală, sperăm să continuăm la fel. Ne-am dorit foarte mult victoria, s-a văzut că la echipa noastră s-a format o adevărată familie, absolut toţi jucătorii au jucat excelent. Important este că am luat o opțiune clară pentru calificarea în semifinale, într-un meci pe care l-am dominat la toate capitolele”, ne-a spus Sebastian Bobocea, președintele de la Gloria Ivești.

Gloria Ivești a început jocul cu echipa din Braniștea în formula: Covâț – I. Ion, Alecsandrescu, Tiron, Sava, Nunu, Batista, Cucu, Gurău, Corozel. Au mai jucat: Ciobotaru, Toma. Returul sfertului Gloria Ivești – Unirea Braniștea este programat să se dispute miercuri, 30 mai, de la ora 17.30, pe terenul din Braniștea. Învingătoarea sfertului va juca în semifinale cu echipa care se va impune în dubla dintre Flacăra Pechea și Zimbrul Slobozia Conachi. În tur, la Pechea, ”zimbrii” s-au impus cu scorul 5 – 2.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal