Handbalistele de la CSU au învins clar Timișoara și se mențin în Liga Florilor

2
Handbalistele de la CSU Danubius au obționut victoria necesară pentru menținerea în Liga Florilor, după primul joc de la barajul de menținere / promovare în LNHF. Gruparea gălățeană a învins cu scorul 27 – 19, în jocul cu SCM Timișoara – echipă considerată principala adversară pentru locul din prima ligă. Jocul cu divizionara secundă, disputat pe teren neutru, la Cisnădie, a fost total la discreția echipei lui Vali Costa. La pauză scorul a fost 14 – 9 în favoarea gălățencelor, iar diferența maximă s-a înregistrat în finalul jocului, +10 CSU. 
Macedoneanca Elena Livrinikj a fost cea mai bună marcatoare a jocului cu opt goluri marcate. Pentru CSU au mai marcat: Andreea Taivan 6g, Ala Sheiko 4g, Denisa Șelever, Daciana Curtean – Balaban, Dajana Jovanoska – câte două goluri, Tamare Bokaric, Iulia Artean, Nicoleta Safta – completează lista marcatoarelor cu câte o reușită. 
Sâmbătă, de la ora 18.00, CSU Danubius va juca cu CSU Știința București ultimul meci al seriei secunde de la barajul de menținere / promovare în LNHF.  După două etape din seria secundă CSU Danubius conduce cu 3 puncte, 1 joc, SCM Timișoara este pe 2 cu 3 puncte, 2 jocuri, iar CSU Știința București este pe 3 fără puncte, 1 joc.