Handbalistele de la CSU, obligate să câștige sâmbătă pentru a se menține în cursa pentru salvarea de la retrogradare

31
Handbalistele de la CSU Danubius vor juca sâmbătă, 5 mai, una din ultimele șanse de rămânere în Liga Națională. De la ora 17.00, în ”Polivalentă”, echipa gălățeană va juca cu U Cluj – Napoca, echipă aflată în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. 
După înfrângerea de la Slatina, de etapa trecută, echipa gălățeană este pe locul 12 în clasamentul din Liga Florilor, cu 18 puncte (23 de jocuri), două puncte mai puțin decât adversarele de sâmbătă, echipa din Cluj – Napoca este pe locul 11 cu 20 de puncte (23 de jocuri). Pentru a se menține cu șanse reale de supraviețuire în Liga Florilor, fetele de la CSU Danubius au mare nevoie de victorie, mai ales că în ultimele două etape gruparea gălățeană va avea un program greu, deplasare la Zalău în etapa a 25-a, 12 mai,  urmând ca sezonul să fie încheiat cu un joc  pe teren propriu cu campioanele de la CSM București, 18 mai.
Cu trei jocuri înainte de finalul sezonului U Cluj, 20 de puncte, și CSU Danubius, 18 puncte, ocupă locurile care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în Liga Națională, HCM Slobozia este pe locul 13, penultimul, 17 puncte, 23 de jocuri, iar Rapid București este ca și retrogradară, Rapid este ultima în clasament 12 puncte, 23 de jocuri. La finalul sezonului locurile 13 și 14 retrogradează direct în Divizia A. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal