În Liga a IV-a juniori – Viitorul Umbrărești este aproape de titlul de campioană

112
sursa foto: facebook./Viitorul Umbrărești -juniori
În paralel cu primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, al seniorilor se dispută și jocurile din Campionatul Județean rezervat juniorilor sub 19 ani, Liga a IV-a juniori. Cu trei etape rămase de jucat din actualul sezon Viitorul Umbrărești conduce în campionatul rezervat juniorilor cu patru puncte avans, dar și două jocuri mai puțin decât echipa de pe locul doi Juventus Toflea. În etapa din precedentul weekend echipa din Umbrărești avea programat meci pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, dar jocu a fost amânat. 
În celelalte jocuri din etapa a 24-a s-au înregistrat rezultatele: CSU ”Dunărea de Jos” – Juventus Toflea 5 – 1, Gloria Ivești – Viitorul Costache Negri 3 – 0, Zimbrul Slobozia Conachi – Victoria Independența 6 – 2, Avântul Vânători – Quantum Club Galați 2 – 1, Agrostar Tulucești – Unirea Braniștea 1 – 1. 
Viitorul Umbrărești conduce în Liga a IV-a juniori cu 56 de puncte acumulate în 20 de jocuri disputate, Juventus Toflea este pe doi cu 52 de puncte, 22 de jocuri, iar podiumul din Liga juniorilor este completat de Avântul Vânători cu 47 de puncte din 21 de jocuri. 
Etapa a 25-a, penultima, se va disputa în intervalul 26 – 27 mai, după programul: Quantum Club Galați – Zimbrul Slobozia Conachi, sâmbătă, 26 mai, de la ora 12.00, stadionul Siderurgistul,  Juventus Toflea – Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea – Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Umbrărești – Avântul Vânători, Victoria Independența – Gloria Ivești, Viitorul Costache Negri – CSU ”Dunărea de Jos”. 
Campioana din Liga a IV-a juniori va juca în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1. Meciurile de accedere în faza semifinală a Campionatului U 19 județean
sunt programate să se dispute între 7 și 9 iunie, turul în județul
Galați, la 7 iunie, returul în Tulcea, la data de 9 iunie. Sezonul trecut campioana județului Galați, Muncitorul Ghidigeni, s-a
oprit în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1, eliminată de
campioana județului Brăila, CS Făurei. După înfrângerea  scor 1 – 2,
de pe teren propriu, de la Ghdigerni,
juniorii gălățeni au pierdut și manșa retur, disputată în localitatea
Vișani, din județul Brăila,  cu scorul 3 – 5.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal