Liga a IV-a continuă cu etapa a 24-a, CSU și Zimbrul joacă în prima zi a etapei

3
În campionatul Ligii a IV-a Galați sunt programate să se dispute la finalul săptămânii meciurile din etapa a 24-a, din cele 26 ale sezonului. În prima zi a etapei, sâmbătă, 19 mai, sunt programate trei jocuri, duminică, 20 mai, se vor disputa alte două jocuri. 
Etapa va fi deschisă de la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, de cel mai dezechilibrat joc al etapei, CSU ”Dunărea de Jos”, liderul Ligii, va primi replica celor de la Juventus Toflea – echipă ce deține ”lanterna roșie”. Meciul tur a fost câștigat de studenți cu scorul 8 – 3. 
Tot sâmbătă, de la ora 16.00, Avântul Vânători va juca cu gălățenii de la Quantum, asta după ce la mijlocul săptămânii cele două echipe s-au duelat în turul secund al Cupei, iar Avântul s-a impus la Galați cu scorul 5 – 2. În tur Quantum a învins Avântul cu scorul 5 – 0. 
Al treilea meci al zilei de sâmbătă este programat să înceapă de la ora 18.00, pe stadionul Siderurgistul, între Zimbrul Slobozia Conachi și Victoria Independența. Din cauza lucrărilor cu infrastructura de la Slobozia Conachi ”zimbrii” joacă meciurile de pe teren propriu la Galați, pe stadionul Siderurgistul. Meciul de la Independența, din tur, a fost câștigat de Zimbrul cu scorul 6 – 2. 
Duminică se vor disputa alte două jocuri, etapa va începe de la ora 12.00, pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești cu jocul dintre Gloria și Viitorul Costache Negri, în tur Gloria s-a impus cu scorul 2  – 1.  Ultimul meci al etapei a 24-a va fi chiar derby-ul etapei. De la ora 15.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, Agrostar Tulucești, locul 5, va primi replica celor de la Unirea Braniștea, locul 3. Meciul tur a fost câștigat de Unirea cu scorul 3 – 0. 
Altfel, etapa a 16-a din campionat, programată inițial pentru 25 martie, dar amânată din cauza condițiilor meteorologice se va disputa după ultima etapă a sezonului, 10 iunie.