Mălina Smârdan și Voința Cudalbi continuă duelul de la distanța din Liga a V-a

45
În al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, s-au disputat jocurile din etapa a 18-a, din cele 22 ale sezonului. Cele două echipe din fruntea clasamentului, Voința Cudalbi și Mălina Smârdan, au continuat duelul de la distanță, înaintea meciului direct, și au obținut noi victorii. Liderul, Voința Cudalbi, a trecut cu scorul 3 – 2 de cei de la ACS Lascăr Schela, joc disputat la Schela, iar campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan a replicat cu o victorie, scor 5 – 0, pe teren propriu cu cei de la Unirea Hanu Conachi. Flacăra Pechea, echipa de pe locul trei, a învins pe teren propriu Siretul Piscu, iar Foresta Șendreni a învins cu scorul 4 – 2 Voința Cișmele. În celelalte două jocuri ale etapei victoria le-a aparținut oaspeților, Prutul Vlădești a învins cu scorul 4 – 0, Zorile Grivița, iar Inter Tudor Vladimirescu a trecut la limită, scor 4 – 3, de cei de la Avântul Matca. 
Cu patru etape înainte de final Voința Cudalbi conduce în Liga a V-a cu 40 de puncte, (17 jocuri), locul doi este ocupat de Mălina Smârdan cu 36 de puncte, (16 jocuri), iar Flacăra Pechea închide plutonul fruntaș cu 33 de puncte, (17 jocuri). 
În etapa a 13-a, 13 mai, este programat să se dispute derby-ul campionatului. Liderul, Voința Cudalbi va juca pe teren propriu cu Mălina Smârdan. Celelalte jocuri ale etapei: Siretul Piscu – ACS Lascăr Schela, Unirea Hanu Conachi – Foresta Șendreni, Prutul Vlădești – Flacăra Pechea, Inter Tudor Vladimirescu – Zorile Grivița și Voința Cișmele – Avântul Matca.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal