Miercuri se decid semifinalistele Cupei – faza județeană

17
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Miercuri, 30 mai, începând cu ora 17.30, sunt programate să se dispute meciurile din returul sferturilor de finală din Cupa României. După ce s-au disputat meciurile din tur echipele calificate în penultima fază a Cupei se cam cunosc. Cel mai echilibrat duel este cel dintre Avântul Vânători și Muncitorul Ghidigeni. În tur, la Ghidigeni, Muncitorul a învins la limită, scor 5 – 4, urmând ca echipa care va juca în semifinale  să se decidă după jocul de la Vânători. 
În celelalte trei jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi va primi, pe teren propriu, la Schela, replica celor de la Flacăra Pechea. Liderul din Liga a IV-a este ca și calificat în semifinale după victoria din tur, scor 5 – 2, de pe terenul grupării de Liga a V-a Flacăra Pechea. Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” vor juca de la aceeași oră, 17.30, dar pe stadionul Dunărea, cu liderul din Liga a V-a, Voința Cudalbi. Echipa profesorului Cătălin Savu este aproape de semifinale după ce a câștigat meciul tur, de la Cudalbi, cu scorul 5 – 1. În celălalt duel din sferturi două dintre echipele din fruntea Ligii a IV-a, Unirea Braniștea și Gloria Ivești, se vor întâlni la Braniștea. Duelul pentru semifinale se reia cu un avantaj consistent pentru echipa din Ivești după victoria, scor 5  -1, de pe stadionul ”Nicu Nour” din tur. 
Învingătoarea din sfertul Unirea
Braniștea – Gloria Ivești va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Flacăra Pechea, în timp ce în cealaltă semifinală vor juca
învingătoarele din sferturile  Avântul Vânători – Muncitorul Ghidigeni și CSU – Voința Cudalbi.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal