”Panterele” de la FC Universitatea s-au despărțit de Liga secundă cu o victorie 14 – 0

36
Promovate în prima ligă după victoria de etapa trecută de la Constanța, ”panterele” de la FC Universitatea s-au despărțit de liga secundă cu  o victorie la scor. ”Universitarele” le-au administrat scorul campionatului 14 – 0, fetelor de la Viitorul Reghin, echipă clasată pe ultimul loc în clasamentul seriei, la ultima apariție în Liga secundă feminină.
De marcat în jocul de duminică au făcut-o aproape toate ”panterele”, inclusiv portarul Roxana Pazargic. În partea secundă, după ce la pauză ”universitarele” aveau avantaj 6 – 0, ”îngerul păzitor dintre buturi” a făcut schimb cu Loredana Nica și a evoluat în câmp. Eforturile ofensive ale Roxanei au fost răsplătite cu golul de 12 – 0 al ”panterelor”. Celelalte goluri care au format ultima victorie din Liga a II-a au fost marcate de: Carmen Marcu, Monica Bențoiu, Olga Coșinova – câte o dublă, Loredana Nica, Elena Răduc, Anastasia Sibolobova, Elena Ivan, Roxana Pazargic și Mădălina Sfinteș.

Ultimul joc din Liga secundă a fost început de Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș cu formula: Roxana  Pazargic – Olga Cușinova,  Alexandra Ivan, Dumitrița Prisăcari, Mădălina Sfinteș, Irina Topal, Maria Stamate, Loredana Nica, Carmen Marcu, Monica Bențoiu, Elena Răduc. Au mai jucat: Anastasia Sibolobova, Valentina Ivan, Elena Ivan, Elena Țuțuianu. Antrenori: Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș
La final jucătoarele și întreg staff-ul clubului au fost premiate pentru câștigarea seriei I din Liga secundă de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați și Fundația Sportul Gălățean, prin conducătorii celor două instituții.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal