Phoenix a pierdut meciul doi al sfertului cu U BT de la Cluj – Napoca

3
În play-off-ul LNBM echipa masculină de la Phoenix a jucat meciul doi al seriei cu U BT Cluj – Napoca, pe terenul clujenilor. După 98 – 69 în meciul de debut al seriei campionii au câștigat și meciul doi din sfertul de finală, scor 78 – 64. Cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare, campionii au câștigat primul și ultimul sfert, 22 – 7 și 17 – 10, în timp ce băieții lui Florin Nini s-au impus în secvențele de mijloc 29 – 22 și 18 – 17. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Jarvis Threatt cu 23 de puncte, Wil Artino a încheiat jocul cu 9 recuperări, iar Jarvis Threatt a încheiat jocul primul și la categoria pase decisive cu 7 assists. Pentru Phoenix au mai marcat: Pavlovic 11 puncte, Hadzifezovic 8p, Gugino, Miller și Artino câte 6p, Sabău 4 puncte.   
După cele două jocuri de la Cluj – Napoca U BT conduce cu 2 – 0 la general, iar marți, 8 mai, de la ora 18.00, este programat primul meci al sfertului de finală de la Galați. Dacă Phoenix se va impune se va disputa și meciul trei, joi, 10 mai, tot la Galați.