S-a stabilit programul din turul secund al Cupei României – faza județeană

30
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
În faza județeană a Cupei României s-au stabilit duelurile din turul secund, faza optimilor de finală. În patru dintre dueluri vor juca echipe din Liga a V-a, ce au jucat deja un tur în actuala ediție a Cupei, în timp ce în celelalte jocuri se vor duela echipe de Liga a IV-a.
Liderul din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” va debuta în Cupa României cu un joc pe terenul celor de la ACS Lascăr Schela, locul 9 în Liga a V-a, Zimbrul Slobozia Conachi, viceliderul din Liga a IV-a, se va deplasa pe terenul campioanei ultimelor două ediții din Liga a V-a, Mălina Smârdan, cei de la Unirea Braniștea, locul 3 în Liga a IV-a, vor avea parte de cel mai echilibrat duel din optimi pe terenul celor de la Viitorul Umbrărești, locul 6 în Liga a IV-a. 
Într-un alt duel al echipelor de Liga a IV-a Avântul Drăgănești, locul 12, va primi replica celor de la Gloria Ivești, locul 4, iar Quantum Club Galați, locul 10 în Liga a IV-a, va juca cu Avântul Vânători, locul 8 în Liga a IV-a. Juventus Toflea, ultima clasată din Liga a IV-a, va juca în turul secund al Cupei pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, locul 11, liderul din Liga a V-a, Voința Cudalbi va juca cu echipa de pe locul nouă din Liga a IV-a Viitorul Costache Negri. 
Meciurile din turul secund al Cupei se vor disputa într-o singură manșă miercuri, 16 mai, de la ora 17.30.  Deținătoarea trofeului Cupei României – faza județeană Galați, este
Zimbrul Slobozia Conachi. În finala de sezonul trecut ”zimbrii” au
învins Unirea Braniștea după executarea loviturilor de departajare.
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal