”Satelitul” FC Universitatea a revenit în ”careul de ași” din Liga a III-a după victoria cu Progresul București

51
foto: AFC Universitatea Galați/facebook
Echipa secundă a clubului de fotbal feminin FC Universitatea Galați a susținut duminică, pe stadionul Siderurgistul, penultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Gălățencele au primit replica celor de la Progresul București – ultima clasată în clasamentul seriei. 
Chiar dacă au început meciul de la 0 – 1, echipa din București a deschis scorul în minutul 1, ”panterele negre” s-au impus cu scorul 4 – 2 la final, după ce la pauză scorul era egal 2 – 2. Andreea Surcică a egalat, după șase minute de joc, Ana Călin a trecut gruparea gălățeană în avantaj, prin reușita din minutul 20, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Progresul cu zece minute înainte de pauză. La reluare, Iulia Mihalea a trecut FC Universitatea în avantaj, după 15 minute de joc, reușită urmată la doar două minute de cea a Dianei Năcuță, care a stabilit și scorul final. 
După victoria cu Progresul echipa secundă de la FC Universitatea Galați revine pe locul patru în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 16 puncte acumulate în 12 jocuri. ”Panterele” au un punct avans față de echipa de pe locul cinci, CSM Pașcani. de altfel, locul patru la finalul sezonului va fi tranșat în ultima etapă a sezonului, 26 mai, când cele două echipe se vor întâlni la galați. Până la duelul din ultima etapă FC Universitatea va juca în penultima etapă pe terenul liderului, Vulpițele Galbene Roman, iar CSM Pașcani va juca pe teren propriu cu Dream Team București, locul trei.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal