Schimbare de lider în Liga a IV-a

19
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat meciurile din etapa a 24-a, din cele 26-a din sezon. Cu trei etape rămase de disputat în primul eșalon fotbalistic județean s-a schimbat liderul. Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu scorul 14 – 2, pe stadionul Siderurgistul, Victoria Independența și a depășit la golaveraj CSU ”Dunărea de Jos”. 

Echipa din Slobozia Conachi și studenții de la Universitatea ”Dunărea de Jos” au câte 54 de puncte și sunt departajate de golaveraj, Zimbrul +89, CSU +84, dar la finalul sezonului echipele vor fi departajate după meciurile directe, în caz de egalitate de puncte, criteriu la care CSU este în avantaj după remiza scor 3 – 3 de pe terenul zimbrilor și victoria de pe teren propriu, scor 3 – 1. În etapa a 24-a CSU a câștigat cu scorul 3 – 0, oaspeții, Juventus Toflea, nu s-au prezentat la joc. 

În celelalte jocuri ale etapei Gloria Ivești a trecut cu scorul 7 – 2 de Viitorul Costache Negri, iar Agrostar Tulucești și Unirea Braniștea au remizat, scor 4 – 4, în derby-ul de clasament al etapei. Rezultatul jocului Avântul Vânători – Quantum Club Galați nu a fost omologat de AJF Galați, meciul s-a încheiat 0 – 0 pe teren, dar conducerea clubului Quantum a contestat dreptul de joc al unui component al echipei din Vânători. Jocul Muncitorul Ghidigeni – Viitorul Umbrărești a fost amânat.

Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” conduc în clasament, 54 de puncte, Unirea Braniștea este pe trei cu 50 de puncte, Gloria Ivești ocupă locul patru cu 47 de puncte, iar Agrostar Tulucești închide prima parte a clasamentului cu 41 de puncte.

Etapa a 25-a, penultima din acest sezon, programează jocurile: Quantum Club Galați – Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri – CSU ”Dunărea de Jos”, Unirea Braniștea – Muncitorul Ghidigeni, Viitorul Umbrărești – Avântul Vânători, Victoria Independența – Gloria Ivești, Juventus Toflea – Avântul Drăgănești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal