Serie cu Știința București și SCM Timișoara pentru handbalistele de la CSU Danubius la baraj

10
Luni, la sediul Federației Române de Handbal, a avu8t loc tragerea la sorți a seriilor și meciurilor pentru barajul de menținere/promovare în Liga Națională de Handbal Feminin. CSU Danubius Galați, locul 12 în Liga Florilor, va juca pentru menținerea în LNHF cu SCM Timișoara, locul 2 în Seria B Divizia A, și CSU Știința București, locul 3 în Seria A, Divizia A. 
La baraj cele trei echipe din serie vor juca fiecare cu fiecare, iar seria a II-a, în care a fost repartizată CSU Danubius, va debuta joi, 24 mai, de la ora 18.00, cu jocul dintre cele două echipe de Divizia A, SCM Timișoara și Știința București. Vineri, de la ora 18.00, CSU Danubius va juca cu SCM Timișoara, iar sâmbătă, de la aceeași ora 18.00, echipa gălățeană va juca cu CSU Știința București. Turneul de baraj se dispută pe teren neutru, la Cisnădie, iar la finalul celor trei jocuri din serie echipa de pe primul loc va obține dreptul de a evolua sezonul viitor în Liga Florilor.  
În cealaltă serie vor juca: CSM Slatina, Dacia Mioveni și CSU Neptun Constanța. Duminică, 27 mai, echipele clasate pe locurile doi și trei în serii vor juca pentru stabilirea clasamentului final.
CSU Danubius participă pentru al doilea sezon consecutiv la baraj de menținere/promovare în LNHF, sezonul trecut echipa pregătită de Valeriu Costea a câștigat grupa după victoriile, 26  -20 cu Minaur Baia Mare  și 39 – 20 cu HM Buzău.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal