Toader Ștefu: ”Avem nevoie de ambele victorii din primele două meciuri ale finalei”

11
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Înaintea primelor două meciuri din final Ligii I, United – Informatica Timișoara, președintele clubului gălățean, Toader Ștefu a declarat că gruparea gălățeană nu mai vrea să rateze titlul de campioană pentru a treia oară. ”Este a treia finală de campionat a noastră, după cea din sezonul 2010 – 2011, (pierdută cu City us Târgu Mureș), și cea de anul trecut, (pierdută cu Autobergamo Deva). Echipa din Timișoara este la a doua finală, (precedenta a fost în sezonul 2015 – 2016 pierdută cu City us Târgu Mureș). Va fi o luptă strânsă, ambele echipe își doresc performanța. Avem dreptul să visăm, mai ales că jucăm acasă”, a spus Toader Ștefu.
Conducătorul clubului vicecampion a mai spus că și-ar dori ca echipa să repete evoluția din ”finala pentru finală” de la Odorheiu Secuiesc, unde au obținut calificarea în finală după remiza, scor 3 – 3, cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc.  ”Băieții sunt foarte responsabili, i-am văzut la ultimul meci la Odorhei, unde am obținut un egal cât o victorie.  S-a văzut, au stăpânit foarte bine rezultatul, dacă mai jucam jumătate de oră tot nu luam gol. Băieții sunt motivați, bine intenționați. Ce au făcut la Odorhei ar trebui să se repete și la Galați, meciuri bune evoluții cu care să tranșeze victoria de partea noastră. Avem nevoie de ambele victorii din primele două meciuri ale finalei, dar, după cum știți, sunt cinci meciuri după care poate fi tranșat trofeul.  Ne dorim ca anul ăsta să nu mai ratăm, a treia oară”, a declarat Toader Ștefu.  

Finala dintre United și Informatica se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care va obține trei victorii va deveni campioană. Primele două jocuri ale seriei sunt programate la Galați, luni și marți, 14 – 15 mai, în ambele zile de la ora 18.30, după o săptămână de pauză finala se va muta la Timișoara pentru jocurile trei și patru, 21 – 22 mai, începând de la ora 19.00. Dacă va fi cazul se va juca și meciul cinci, decisiv, duminică, 27 mai, la Galați, datorită clasării superioare a gălățenilor de la finalul sezonului regulat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal