Toader Ștefu: ”Cred că putem asigura reprezentarea Galațiului în Europa”

29
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
United și Informatica Timișoara vor deschide seria din finala Ligii I cu două jocuri la Galați, luni și marți, 14 – 15 mai. Echipa care va câștiga titlul în Liga I va reprezenta României în competiția continentală de futsal. Președintele clubului gălățean, Toader Ștfeu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că își dorește ca United să reprezinte Galațiului în Europa.   

”Cred că putem asigura reprezentarea municipiului Galați în Europa. Galațiul merită reprezentare, măcar la futsal să fie reprezentat în Europa. Așa cum știți, futsalul nu poate fi reprezentat în Europa decât de campioana României. Locul doi nu ne ajută cu nimic, avem  medalii de argint. Ne interesează locul unu, iar băieții știu asta. Avem sponsori care au promis că vin să motiveze băieții să poată să câștige. Nu vreau să punem presiune pe ei, sunt bine motivați, cred că performanța e mai presus decât orice”, a spus Toader Ștefu.

Finala campionatului Ligii I United – Informatica este programată să se dispute după sistemul –
cel mai bun din cinci jocuri, echipa care acumulează trei victorii va
deveni campioană a României. Campioana României va juca
în UEFA Futsal Champions League 2018/2019, noua denumire a competiției continentale, (fosta UEFA Futsal Cup), începând din sezonul viitor.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal