United găzduiește grupa semifinală din CN U 19

15
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
După ce a trecut de Viitorul Buzău, în faza a II-a din Campionatul Național sub 19 ani, echipa de juniori de la United a obținut calificarea la turneul semifinal CN juniori sub 19 ani și își vor continua parcursul în acest sezon cu meciurile de la turneul semifinal, fază premergătoare turneului final. Echipele calificate în semifinale, 12 la număr, au fost împărțite în patru grupe de trei echipe, după criteriul geografic.  
United U 19 va juca în grupa C alături de Internaționale Traian Vaslui și Spicom Sfântu Gheorghe. Meciurile din grupă se vor disputa după sistemul fiecare cu fiecare, iar turneul va avea loc la Galați, Sala Siderurgistul, între 14 și 16 mai.

Grupa semifinală va debuta luni, 14 mai, de la ora 16.00, cu jocul dintre echipele de juniori de la  Spicom Sfântu Gheorghe și United. A doua zi, 15 mai, de la ora 16.00, vor juca cei de la Inter Traian Vaslui contra covăsnenilor de la Spicom, iar miercuri, 16 mai, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor Dunărea, în ultimul meci al grupei United va juca cu Inter Traian Vaslui.

La finalul celor trei jocuri primele două clasate din grupă vor obține calificarea la turneul final, Final 8, al Campionatului Național de juniori sub 19 ani. Cele trei jocuri vor fi arbitrate de Bogdan Balaban și Florin Macovei – ambii din Galați. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal