United joacă marți la Odorhei ”finala pentru finală”

11
În play-off-ul Ligii I de futsal se vor disputa marți meciurile din ultima etapă. În cele două grupe semifinale din play-off se vor decide echipele ce își vor disputa finala Ligii. Vicecampionii de la United vor juca marți, de la ora 19.30, în Harghita, pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc ”finala pentru finală”. 
United conduce în grupa semifinală B înaintea ultimei etape. Gălățenii au un avans de două puncte în fața celor de la Odorheiu înaintea meciului direct, asta și după ce în penultima etapă harghitenii au pierdut, scor 2 – 7, jocul de la Călărași cu Dunărea. Pentru a obține calificarea în finala Ligii, pentru al doilea sezon consecutiv, gălățenii au chiar varianta meciului nul. Înaintea ultimei etape din grupa semifinală B clasamentul arată astfel: 1. United 7p, 2. Dunărea Călărași 6p, 3. FK Odorheiu Secuiesc  5p. Dunărea Călărași stă în ultima etapă, gruparea din Călărași așteaptă o victorie a gălățenilor la Odorheiu pentru a juca în finala mică a campionatului Ligii I. 
United și FK Odorheiu Secuiesc și-au împărțit victoriile în sezonul
regulat, fiecare echipă a câștigat meciul din deplasare. La Odorhei, în
retur, s-a impus United, cu scorul 5 – 1, în timp ce la Galați
harghitenii au câștigat la limită, scor 3 – 2.  Meciul tur din play – off s-a încheiat la egalitate, scor 4 – 4, după o revenire spectaculoasă a gălățenilor de la 1 – 4. 
 În cealaltă grupă semifinală se va decide cealaltă finalistă. Tot marți, de la ora 18.00, Informatica Timișoara va juca cu Autobergamo Deva – campioana României. Informatica conduce grupa semifinală A cu 10 p, Deva este pe doi cu 9p, iar Poli Iași a încheiat sezonul fără puncte în play-off. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal