United revine în finala Lgii I luni și marți la Timișoara

15
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
După cele două jocuri de la Galați, și o pauză de câteva zile, finala Ligii I de futsal, United – Informatica Timișoara. se reia cu meciurile de la Timișoara. Luni, 21 mai, de la ora 18.30, se va juca meciul trei al seriei, și dacă va fi cazul a doua zi marți, 22 mai, de la aceeași oră 18.30, este programat să se dispute meciul patru. Informatica Timișoara, după primele două jocuri ale seriei de la Galați, conduce cu scorul general 2 – 0 și mai are nevoie de o victorie pentru a deveni, în premieră, campioana României.   
Chiar dacă sunt la o înfrângere de a doua ratare consecutivă a campionatului, gălățenii nu renunță la luptă. Căpitanul Viorel Cojoc a declarat că la Timișoara vor juca pentru a obține dreptul de a juca ultimul meci al finalei pe teren propriu. ”Mergem acolo să câștigăm să aducem meciul decisiv la Galați,  vrem să îi
aducem la Galați să câștigăm la noi acasă. Este o echipă foarte bună cea din
Timișoara, dar sperăm până la capăt”
, a spus Cojoc. În meciul doi al finalei de la Galați căpitanul Cojoc a marcat de două ori în poarta timișorenilor, ambele goluri marcate în momente cheie ale jocului, când Informatica conducea cu 1 – 0 și 3 – 2. 
Vitor Hugo Costa, portughezul ce pregătește United, spune că echipa sa este capabilă să întoarcă soarta finalei și să aducă meciul cinci al seriei, decisiv, la Galați. ”Informatica a câștigat două jocuri la Galați, încercăm și noi să facem același lucru la Timișoara, cred că
avem echipă pentru asta. Mergem acolo cu toate puterile să câștigăm, să schimbăm soarta
finalei, dorim să  câștigăm acest campionat, dorim să aducem ultimul
meci al finalei la Galați, cred că merită Galațiul”.

Meciurile de la Timișoara, în direct la Look TV 

La fel ca jocurile de la Galați și disputele găzduite de Informatica Timișoara (Sala ”Constantin Jude”), vor fi transmise în direct de Look TV. Canalul clujean de televiziune poate fi recepționat în format HD sau SD în grilele celor de la Digi (RCS&RDS), UPC, Telekom (Dolce) sau Orange TV. De asemenea, Look TV poate fi recepționat live – stream pe propriul site (aici). 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal