United U 19 – în elita futsalului juvenil din România

8
 
După ce a câștigat grupa semifinală din CN U 19, echipa sub 19 ani de la United și-a câștigat dreptul de a evolua între cele mai bune opt echipe din Campionatul Național sub 19 ani, turneul final, Final 8. Alături de juniorii de la United, antrenori Cristi Ștefu și Costel Străinu, la turneul final de opt au mai obținut calificarea: Informatica Timișoara, Autobergamo Deva, FK Odorheiu Secuiesc, Dunărea Călărași, KSE Târgu Secuiesc – echipe ce aparțin de cluburi cu reprezentare în Liga I, dar și Inter Traian Vaslui și Pro Tineret Sighișoara, seniorii clubului mureșean evoluează în liga secundă.  

Turneul final, Final 8, al Campionatului Național sub 19 ani se va disputa într-o localitate ce urmează să fie
stabilită de FRF, clubul United și-a manifestat intenția de a organiza lupta pentru titlu. Final 8 – ul Campionatului Național se va disputa între 26 și 28 mai, iar locul de disputare va fi stabilit în zilele următoare în urma unei licitații de Comisia de Fotbal în Sală din cadrul FRF.  La turneul final se vor juca sferturi de finală,
semifinale și finală, tragerea la sorți a jocurilor urmând să fie făcută
de FRF. Din postura de câștigătoare de grupă United va juca în
”sferturile” Campionatului Național cu una dintre echipele de pe locul
doi din celelalte grupe din semifinale.  
Pentru echipa sub 19 ani de la United este a doua prezență consecutivă la un turneu final după ce la finalul lunii martie au participat la turneul final, Final 6, al Cupei României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal