United va juca în finala Campionatului Național U 19

12
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Juniorii vicecampionilor de la United  s-au calificat în finala Campionatul Național sub 19 ani. În semifinală juniorii clubului gălățean au trecut cu scorul 8 – 5 de echipa similară a clubului Informatica Timișoara. La pauză United a intrat în avantaj, scor 4  – 2. Gălățenii s-au aflat la conducere pe tot parcursul parțialului. Arhire a deschis scorul, minutul 1, Petică a dublat avantajul, Boșneagă a refăcut avansul de două goluri, 3 – 1, după ce Informatica a marcat pentru 2 – 1, Robert Crișan a desprins United la 4 – 1, iar cu cinci minute înainte de final echipa din Timișoara a stabilit socrul primei părți 4 – 2. În finalul primei reprize portarul Andrei Dinicuță a apărat o lovitură de la zece metri, ca urmare a celor șase greșeli acumulate de United. 
La reluare s-a jucat pe contre, Timișoara a egalat la 4, United a revenit în avantaj, scor 5 – 4, Boșneagă a transformat o lovitură de la zece metri, imediat Informatica a egalat la 5. La scorul 5 – 5 United a ratat în două rânduri o penalitate de la zece metri, după prima juniorii gălățeni au obținut și un moment de superioritate numerică. Ultima parte a jocului le-a aparținut gălățenilor, aceștia au marcat de trei ori consecutiv, (Petică, Crișan, Arhire) și au obținut, în premieră, calificarea în finala Campionatului Național de juniori sub 19 ani. 
În finală United va juca cu învingătoarea din semifinala dintre KSE Târgu Secuiesc și Autobergamo Deva. Turneul final, Final 8, se dispută la Târgu Secuiesc, iar finala este programată luni, 28 mai, de la ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal