Victorie 12 – 1 pentru FC Universitatea înaintea ”finalei” cu Selena Constanța

43
Înaintea ”finalei” pentru promovarea în Liga I fetele de la FC Universitatea au jucat unul din ultimele meciuri de pe teren propriu din acest sezon. ”Panterele” pregătite de Gabi Călinescu și Alexandru Caracaș au primit replica, pe sinteticul de la Siderurgistul, celor de la Navobi Iași, vicecampioana en-titre a României. 
Jocul a fost mai mult un antrenament cu public, ”panterele” s-au impus cu scorul 12 – 1, după e la pauză scorul a fost 8 – 0. Loredana Nica a fost cea mai bună marcatoare a jocului cu cinci reușite, Carmen Marcu a marcat de patru ori în poarta celor de la Iași, lista marcatoarelor a fost completată de Maria Stamate, Dumitrița Prisăcari și Mădălina Sfinteș.   

FC Universitatea a jucat în formula: Roxana Pazargic – Elena Răduc, Alexandra Ivan, Olga Cușinova, Valentina Ivan, Dumitrița Prisăcari, Mădălina Sfinteș, Irina Topal, Loredana Nica, Maria Stamate, Carmen Marcu. Au mia jucat: Anastasia Sivolobova și Elena Ivan. Antrenor: Gabriel Călinescu

Victoria cu Navobi este a 11-a pentru FC Universitatea în actuala ediție a ligii secunde, iar în clasament ”panterele” conduc cu 34 de puncte, 12 jocuri, 11 victorii, o remiză, golaveraj 61 – 7. Adversara gălățencelor pentru locul în Liga I Selena Constanța va juca meciul din etapa a 12-a duminică, 13 mai, pe teren propriu, cu Real 2 Craiova. Echipa din Constanța este pe locul doi în serie cu 31 de puncte, 11 jocuri.  
Până la finalul sezonului mai sunt de disputat două etape. ”Finala” seriei este programată în penultima etapă duminică, 20 mai, de la ora 11.00, pe stadionul SNC, din Constanța, între Selena și FC Universitatea. În ultima etapă a sezonului FC Universitatea va juca pe teren propriu cu Viitorul Reghin, în timp ce Selena va juca pe terenul celor de la Onix Râmnicu Sărat, locul trei. la finalul campionatului Ligii a II-a, seria I, echipa de pe primul loc promovează în Liga I.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal