Victorii la scor pentru Zibrul Sl. Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” în penultima etapă din Liga a IV-a

38
În Liga a IV-a gălățeană s-au disputat jocurile din etapa a 25-a, penultima conform programării inițiale. Etapa a fost deschisă de victoria liderului, scor 9 – 0, de pe stadionul Siderurgistul, contra gazdelor de la Quantum Club Galați. CSU ”Dunărea de Jos”, echipa de pe locul doi, dar principala favorită pentru titlu, a obținut în etapa a 25-a o victorie categorică, scor 6 – 0, în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. Surpriza etapei s-a înregistrat la Braniștea, Unirea – campioana de toamnă, echipa de pe locul trei, a remizat, scor 2 – 2, cu codașa Muncitorul Ghidigeni. Celelalte rezultate din etapa a 25-a: Victoria Independența – Gloria Ivești 1 – 4, Juventus Toflea – Avântul Drăgănești 6 – 3, Viitorul Umbrărești – Avântul Vânători 9 – 1, Agrostar Tulucești a stat.    
Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” sunt departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a. ”Zimbrii” conduc cu +98, (126 – 28), CSU +90 (106  -16), ambele cu câte 58 de puncte. Unirea Braniștea este pe locul trei cu 51 de puncte, un punct mai mult decât cei de la Gloria Ivești, locul patru, Agrostar Tulucești închide prima parte a clasamentului cu 50 de puncte. 
Etapa viitoare este programată să se dispute etapa a 26 -a, ultima conform programării inițiale, iar programul de disputare al jocurilor este: CSU ”Dunărea de Jos” – Victoria Independența, Zimbrul Slobozia Conachi – Viitorul Umbrărești, Avântul Drăgănești – Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești – Quantum Club Galați, Avântul Vânători – Unirea Braniștea, Muncitorul Ghidigeni – Agrostar Tulucești, Juventus Toflea stă. După etapa a 26-a în Liga a IV-a Galați se va mai disputa o etapă, cea de a 16-a, în jurul datei de 10 iunie, restantă din luna martie.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal