Victorii pe linie ale gazdelor în etapa a 22-a din Liga a IV-a

32
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat jocurile din etapa a 22-a, din cele 26 ale sezonului. Etapa a aparținut în integralitate gazdelor, în toate cele șase jocuri ale rundei s-au impus gazdele. Sâmbătă, în jocul de deschidere al etapei, pe sinteticul de la Siderurgistul, Zimbrul Slobozia Conachi a învins, scor 15 – 0, Juventus Toflea, (galerie foto de la eveniment aici), Avântul Vânători a trecut cu scorul 5 – 1 de Muncitorul Ghidigeni, iar în al treilea joc disputat sâmbătă, nou promovata Agrostar Tulucești a învins cu 3 – 1, Quantum Club Galați, joc disputat pe terenul sintetic al stadionului Dunărea. 

În jocurile de duminică Muncitorul Ghidigeni a trecut de Victoria Independența cu socrul 10 – 1, Gloria Ivești s-a impus cu 5 – 1, pe stadionul ”Nicu Nour”, în fața celor de la Avântul Drăgănești, iar Unirea Braniștea a învins cu scorul 3 – 1 Viitorul Umbrărești. CSU ”Dunărea de Jos” a stat în etapa a 22-a.
Cu cinci etape rămase de disputat din Liga a IV-a, cele patru conform programării inițiale plus etapa a 16-a restantă, lupta pentru titlul este dusă de trei echipe, toate trei aflate la egalitate de puncte, departajate de golaveraj. CSU ”Dunărea de Jos” conduce  cu 49 de puncte, 19 jocuri, golaveraj 90 – 15 (+75), Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi, 49 de puncte, 19 jocuri, golaveraj 99 – 26 (+73), iar Unirea Braniștea este pe trei cu 49 de puncte, 20 de jocuri, golaveraj 64 – 26 (+38). Prima parte a clasamentului este încheiată de Gloria Ivești, locul 4, 41 de puncte, 19 jocuri, și Agrostar Tulucești, locul 5, 37 de puncte, 20 de jocuri. 
Etapa a 23-a este programată să se dispute în intervalul 12 – 13 mai, după programul: Avântul Drăgănești – CSU ”Dunărea de Jos”, Viitorul Costache Negri – Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Umbrărești – Agrostar Tulucești, Quantum Club Galați – Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența – Avântul Vânători, Juventus Toflea – Gloria Ivești, Unirea Braniștea -stă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal