Viorel Cojoc: ”Niciodată nu dezarmăm, ne ducem la Timișoara să câștigăm cele două jocuri”

20

Chiar dacă Informatica Timișoara conduce cu 2 – 0 scor general în finala cu United, iar echipa din Timișoara este cu o mână pe trofeu, jucătorii de la United, prin vocea căpitanului Viorel Cojoc, anunță că nu renunță la lupta pentru titlu.  

”După cum ați văzut am fost echipa mai bună, cel puțin în repriza a doua și în cele două de prelungiri am dominat. Informatice este o echipă foarte norocoasă, nu am  văzut așa ceva, să nu intre mingea. Dar mergem la ei, să câștigăm două din două, nu contează că ne-au bătut de două ori, noi vrem să aducem meciul cinci la Galați. Niciodată nu dezarmăm, ne ducem acolo să câștigăm două din două. Suntem  o echipă foarte ambițioasă, în ultimul timp ne lipsește și șansa, cel puțin în prima repriză nu marcăm deloc. Mergem acolo să câștigăm să aducem meciul decisiv aici,  vrem să îi aducem aici să câștigăm aici. Este o echipă foarte bună cea din Timișoara, dar sperăm până la capăt”, a declarat Viorel Cojoc.

Finala Ligii I United – Informatica se va
relua cu meciul trei al seriei, luni, 21 mai, de la ora 18.30, în Sala
”Constantin Jude” din Timișoara. Dacă se va impune se va juca și meciul
patru al finalei, a doua zi, miercuri, 22 mai, de la 18.30.Informatica Timișoara mai are nevoie de o victorie pentru a deveni, în premieră, campionă a României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal