Vitor Hugo Costa: ”Dorim să aducem ultimul meci al finalei la Galați”

15
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Meciul doi al seriei din finala Ligii I United – Informatica a fost pierdut de gruparea gălățeană lqa loviturile de departajare, iar echipa din Timișoara este la un meci de trofeu, înaintea celor două jocuri de la Timișoara. Antrenorul de la United, Vitor Hugo Costa, a declarat la finalul jocului doi că finala nu este încheiată, dorința echipei este să aducă meciul cinci, decisiv, al finalei la Galați 
”Cred că echipa noastră a fost cea mai bună de pe teren. Iarăși ocazii, ocazii în care trebuie neapărat să dăm gol. Felicitări echipei din Timișoara. Luni au câștigat cu gol în ultimul minut, marți la penalty, de fapt s-a văzut sunt cele mai bune echipe din campionat. Felicit echipa din Timișoara că au câștigat al doilea meci în deplasare, încercăm și noi să facem același lucru la Timișoara, cred că avem echipă pentru asta. În timpul rămas până la meciuri vom lucra mai bine să mergem acolo cu toate puterile să câștigăm, să schimbăm soarta finalei, dorim să  câștigăm acest campionat, dorim să aducem ultimul meci al finalei la Galați, cred că merită Galațiul. Marți așteptam să câștigăm, am mare încredere în băieți. Le-am spus băieților, orice va fi în meciul doi trebuie să gândim pozitiv, trebuie să batem acolo. Sunt două echipe egale, cu același nivel de joc, nu e diferență între cele două echipe”. 

După o pauză de câteva zile finala Ligii I United – Informatica se va relua cu meciul trei al seriei, luni, 21 mai, de la ora 18.30, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. Dacă se va impune se va juca și meciul patru al finalei, a doua zi, miercuri, 22 mai, de la 18.30.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal