Vitor Hugo Costa: ”Marți trebuie să câștigăm”

91
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
United Galați a pierdut primul meci din finala Ligii I cu Informatica Timișoara, golul victoriei marcat de timișoreni în ultimele două minute. La finalul jocului antrenorul de la United, Vitor Hugo Costa, a declarat că echipa pe care o pregătește trebuie să aibă mai multă șansă la finalizare în meciul de marți.

”Azi din păcate meciul s-a decis în ultimele două minute, dar așa este futslaul se joacă  până în ultima secundă. Am încercat apoi cu cinci contra patru, dar nu a ieșit din păcate. A fost un meci în care eu cred că United a fost echipa mai bună, am avut și noi ocazii, ocazii pe care trebuia să le marcăm. Nu putem în finală să ratăm astfel de ocazii, trebuie să dăm gol. Vedem marți, s-a dus un sfert din finală, poate avem mai mult noroc la finalizare. Nu cred că acea lovitură de la zece metri (ratată de Lașcu) a influențat meciul. La asemenea faze este un portar și un jucător, portarul a apărat, felicitări lor. Vom vedea ce va fi marți, trebuie să câștigăm”,  a spus Vitor Hugo Costa. 

Robert Lupu, antrenorul echipei din Timișoara, a declarat că în actuala finală a campionatului se întâlnesc cele mai bune echipe din România. 

”Astăzi ne-a ieșit nouă, dar a fost un meci foarte echilibrat. Mă bucur că a fot un meci demn de o finală, meci agresiv, putea să câștige oricine. Mă bucur că sunt două echipe care își merită locul în finală și fac spectacol. Nu este nimic închis, United tot timpul ne-a pus probleme, este echipă foarte bună, acum au un antrenor foarte bun, au un lot bun, sunt organizați. Astăzi a fost ziua noastră, trebuie să muncim mult, nu este nimic terminat, chiar dacă vom reuși să câștigăm două meciuri, aici sunt cele mai bune echipe din România și nimeni  nu este favorit. Sunt două echipe foarte bine organizate atât în defensivă cât și în atac. Nu pot să spun în câte meciuri se va termina finala, mi-aș dori în trei, dar cred că va fi echilibrată finala”, a declarat Robert Lupu.  

Finala United – Informatica Timișoara continuă marți, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor Dunărea cu meciul doi al seriei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal