Vlad Iancu: ”Nimic nu este jucat în finala Ligii I”

60
sursa foto: UEFA.com

După ce s-au disputat primele două meciuri din finala Ligii I United – Informatica Timișoara, echipa din Timișoara conduce cu scorul general 2 – 0 și mai are nevoie de o victorie pentru a deveni, în premieră campioana României. Portarul de la Informatica, Vlad Iancu, consideră că deși echipa sa are 2 – 0 finala nu este încheiată.

”Anul trecut când am jucat cu Deva finala contra celor de la United am pierdut primul meci la loviturile de la șase metri, acum am câștigat. Am avut noroc în meciul de marți și am câștigat. Este 2 – 0 pentru noi socrul după meciurile de la Galați, dar nimic nu este jucat, mai sunt două meciuri la Timișoara. Cum a câștigat Timișoara la Galați două partide, tot așa și Galați-ul poate să aducă meciul cinci înapoi la Galați. Pot să spun că am luat o opțiune la 2 – 0 pentru noi, avem o șansă, din trei meciuri trebuie să câștigăm unul, avem două meciuri acasă, finala se joacă, acum avem cu 15 – 20 % mai multe șanse”, a spus Iancu.

Finala Ligii I se va relua luni, 21 mai, de la ora 19.30, la Timișoara cu meciul trei al seriei. Dacă United va câștigat se va juca și meciul patru a doua zi, marți, 22 mai, de la ora 19.30, tot la Timișoara. În caz de egalitate după patru jocuri seria din finală se va muta la galați pentru meicul cinci, decisiv, programat pentru 27 mai. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal