Voința Cudalbi s-a impus în derby-ul campionatului din Liga a V-a

8
sursa foto: facebook /AS Voința Cudalbi
În Liga a V-a, al doilea eșalon fotbalistic județean, s-au disputat jocurile etapei a 19-a. În cel mai important joc al etapei s-au întâlnit primele două clasate, Voința Cudalbi și Mălina Smârdan – în derby-ul campionatului Ligii a V-a. Derby-ul a fost câștigat de gazde, scor 2 – 0, iar echipa din Cudalbi s-a desprins la șapte puncte în fruntea clasamentului cu trei etape înainte de finalul sezonului.    
Etapa a 19-a le-a aparținut în exclusivitate gazdelor, în celelalte cinci jocuri ale etapei victoria le-a aparținut echipelor care au evoluat pe teren propriu. Scorul etapei, 12 – 1, s-a înregistrat la Tudor Vladimirescu unde gazdele de la Inter 2000 au învins Zorile Grivița. Voința Cișmele a trecut cu 2 – 0 de Avântul Matca, Prutul Vlădești a învins Flacăra Pechea cu scorul 4 – 1, iar Siretul Piscu a trecut de  ACS Lascăr Schela cu scorul 4 – 2. Se remarcă  victoria celor de la Unirea Hanu Conachi 2 – 1 cu Foresta Șendreni, prima victorie din acest sezon a echipei din Hanu Conachi.  
Voința Cudalbi conduce în Liga a V-a cu 43 de puncte, 18 jocuri, Mălina Smârdan este pe doi cu 36 de puncte, 17 jocuri, Flacăra Pechea ocupă locul trei cu 33 de puncte, 18 jocuri, Inter Tudor Vladimirescu este pe patru cu 31 de puncte, 17 jocuri, iar Prutul Vlădești închide prima parte a clasamentului cu 30 de puncte, 18 jocuri.   
În etapa a 20-a sunt programate jocurile: Mălina Smârdan – Siretul Piscu, Unirea Hanu Conachi – Voința Cudalbi, Zorile Grivița – Voința Cișmele, Flacăra Pechea – Inter Tudor Vladimirescu, Lascăr Schela – Prutul Vlădești, Avântul Matca – Foresta Șendreni.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal