Ajax Dulcisimo și Viitorul abordează de vineri meicurile de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal

26

Federația de Minifotbal din România a stabilit programul după care se vor disputa jocurile din cadrul Campionatului Regional Sud – Est, competiție ce se va disputa la Ploiești de vineri până duminică. La competiția de la Ploiești, premergătoare Campionatului Național, Galațiul va fi reprezentat de două echipe, Ajax Dulcisimo – campioana, dar și echipa de pe locul doi Viitorul

Ajax Dulcisimo, a fost repartizată în Grupa B, unde este cap de serie, iar din grupa gălățenilor mai fac parte: Inter Palas Constanța, Viking Pruszynski Ploiești și Atletico Brașov. Primul meci din cadrul turneului va fi jucat de Ajax vineri, de la ora 15.00, cu cei de la Viking Pruszinski Ploiești, urmând ca de la ora 18.00, gruparea gălățeană să joace cu Atletico Brașov. Sâmbătă meciurile din grupe vor fi încheiate de Ajax de la ora 10.00, cu cei de la Inter Palas Constanța. 
Cealaltă echipă gălățeană de la turneul final, Viitorul, va juca în grupa C, iar adversarele din faza grupelor vor fi: Tranzmannschaft București, CS Buftea și Tiv All Stars Târgoviște. Cei de la Viitorul vor juca două meciuri în prima zi de turneu, de la ora 14.00, cu Tranzmannschaft București, iar de la ora 19.00, cu cei de la CS Buftea, urmând ca sâmbătă, de la ora 11.00, să joace cu cei de la Tiv All Stars Târgoviște.

La finalul jocurilor din grupe primele două clasate vor obține calificarea în faza următoare a competiției, sferturile de finală. Învingătoarele din sferturi, primele patru clasate, vor obține calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal, Alba Iulia, 6 – 8 iulie. Câștigătoarea de la Ploiești, campioana regională, va putea juca în EMF Champions League.    

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal