Arcada întâlnește o echipă venită din preliminariile Ligii Campionilor în 16 – imile Cupei CEV

43
La sediul Confederației Europene de Volei a avut loc vineri tragerea la sorți a jocurilor din viitoarele ediții ale cupelor europene. Vicecampionii de la Arcada vor participa în acest sezon în Cupa Confederației Europene, (CEV), a doua competiție inter – cluburi din voleiul european.   
Echipa gălățeană va intra în competiție în faza 16 – imilor de finală, turul doi, iar adversarul urmează să fie stabilit. Adversara vicecampionilor se va decide după ce se va disputa meciul din primul tur preliminar din Liga Campionilor. Învinsa dintre CV Teurel, (Spania), și Lindemans Aalst, (Belgia), va fi prima adversară  a gălățenilor din acest sezon al cupelor europene. Dubla în urma căreia se va alege adversara gălățenilor se va disputa între 9 sau 10 octombrie, turul, și 16 sau 17 octombrie, returul. 
Cele două jocuri din faza 16 – imilor Cupei CEV dintre Arcada Galați și învinsa dintre CV Teurel / Lindemans Aalst sunt programate să se dispute la 27 sau 29 noiembrie, turul, la Galați, iar returul la 4 sau 6 decembrie, returul. 
Echipa de volei masculin Arcada Galați este la a patra prezență consecutivă în cupele europene, sezonul trecut gălățenii au evoluat tot în Cupa CEV și au părăsit competiția după dubla înfrângere cu slovenii de la ACH Volley Ljubljana. După 0 – 3 în Slovenia, gălățenii au pierdut în prelungiri, scor 2 – 3, returul de la Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal