Constantin Spînache – golgeterul Ligii a IV-a, Adrian Grigoraș și Andrei Cazacu completează podiumul

foto: AJF Galați
Campionatul în primul eșalon județean s-a încheiat cu victoria celor de la CSU ”Dunărea de Jos” după un sezon în care a dus lupta cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi. Faptul că cele două echipe s-au luptat pentru titlu se vede și în clasamentul celor mai buni marcatori, podiumul clasamentului golgeterilor fiind acaparat de jucători ai celor două echipe. 
Cel mai bun marcator al sezonului recent încheiat din Liga a IV-a, conform datelor oferite de AJF Galați, este Constantin Spînache (Boboc), Zimbrul Slobozia Conachi. În cele 24 de jocuri ale sezonului Boboc a marcat 52 de goluri. Remarcabilă este performanța din victoria ”zimbrilor”, scor 15 – 0, de pe teren propriu cu cei de la Juventus Toflea, joc în care Boboc a marcat 10 goluri. În deschiderea finalei județene a Cupei României Boboc a fost premiat pentru performanța sa de către Tudorel Pelin, jucătorul de la legendă de la Oțelul.
Al doilea în clasamentul golgeterilor este căpitanul campionilor Adrian Grigoraș, CSU ”Dunărea de Jos”. cu 42 de goluri. Grigoraș a fost un marcator constant pentru echipa studenților, iar printre performanțele sale stagionale se remarcă cele 5 goluri marcate cu Quantum, câte 4 cu Avântul Drăgănești, Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești, sau hattrick-urile din jocurile cu Victoria Independența, Avântul Vânători, Muncitorul Ghidigeni sau Viitorul Umbrărești. Podiumul din clasamentul marcatorilor este completat de Andrei Cazacu, Zimbrul Slobozia Conachi, cu 23 de goluri. 

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.