CSU ”Dunărea de Jos” a încheiat cu o victorie la scor jocurile de pe teren propriu din Liga a IV-a

36
Echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” Galați a încheiat cu o victorie jocurile de pe teren propriu din acest sezon. În deschiderea ultimei etape din Liga a IV-a studenții profesorului Cătălin Savu au învins cu scorul 5 – 0 Victoria Independența. Până în pauză studenții au marcat de două ori, Gheorghiță Țuiu a deschis scorul, iar Adrian Grigoraș a majorat diferența. La reluare studenții au mai punctat de trei ori, Constantin Chiciuc a marcat imediat după pauză, iar Adrian Grigoraș a realizat hatttrick – ul cu cele două goluri marcate în partea secundă. 
Jocul cu echipa din Independența a fost început de studenți cu formula:  Nicu Măstăcan – Vlad Antofe, Ionuț Florea, Costin Serea, Giuliano Apostol, Daniel Cană, Adrian Anastasie, Constantin Chiciuc,  Lucian Ignat, Gheorghiță Țuiu, Adrian Grigoraș. Au mai jucat: George Iacob, Cosmin Gârleanu și Bogdan Popv. Antrenor: Cătălin Savu. 
Principala contracandidată a studenților în lupta pentru titlul de campionă județeană Zimbrul Slobozia Conachi a învins în etapa a 26-a, ultima conform programării inițiale, cu scorul 4 – 0 Viitorul Umbrărești. În clasament, înaintea ultimului joc al campionatului Ligii a IV-a cele două echipe se află la egalitate, dar studenții sunt în avantaj grație jocurilor directe. Pe primul loc sunt cei de la Zimbrul Slobozia Conachi cu 61 de puncte, 23 de jocuri, golaveraj 130 – 28, pe doi sunt cei de la CSU cu 61 de puncte, 23 de jocuri, golaveraj 111 – 16. Titlul în Liga a IV-a cât și reprezentanta județului la baraj se va decide în jocurile din etapa a 16-a, restantă din finalul lunii martie. În ultima etapă a sezonului Zimbrul Slobozia Conachi va juca pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni (locul 9), în timp ce studenții de la CSU vor avea o misiune mai dificilă pe terenul campioanei de toamnă Unirea Braniștea, echipa de pe locul 4 în clasamentul la zi din Liga a IV-a. Aici galerie foto de la eveniment. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal