CSU ”Dunărea de Jos” întâlnește CS Făurei la barajul de promovare în Liga a III-a

79
După câștigarea titlului în Liga a IV-a campioana județeană, CSU ”Dunărea de Jos” va juca la barajul de promovare în Liga a III-a. Adversara studenților în cele două jocuri de promovare în eșalonul superior va fi campioana județului Brăila, CS Făurei, echipă al cărei manager și jucător este Bănel Nicoliță, fostul internațional român originar din Făurei.
Barajul de promovare în Liga a III-a este programat să se dispute în dublă manșa, meciul tur se va disputa sâmbătă, 23 iunie, la Galați, stadionul Dunărea, iar returul peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei. Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” au câștigat titlul în Liga a IV-a Galați cu 64 de puncte în 24 de jocuri, în timp ce gruparea din Făurei s-a impus în play-off-ul Ligii a IV-a Brăila fără înfrângere.
CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat titlul în Liga a IV-a la mai puțin de un an de la reînființare. Actuala echipă CSU este continuatoare fostei echipe de fotbal a Clubului Sportiv Universitar Galați, echipă care în 1976 a jucat finala Cupei României în compania celor de la Steaua, finală pierdută la limită, scor 1 – 0, apoi studenții au jucat în Cupa Cupelor cu portughezii de la Boavista Porto, cele două jocuri au fost pierdute de CSU cu 2 – 3 și 0 – 2. De remarcat, CSU Galați era echipă de liga secundă, gruparea gălățeană evolua în Divizia B.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal