CSU Galați a revenit în Divizia A1. Ana Maria Berdilă: ”Tind să cred că se va investi și nu se va repeta greșeala de acum doi ani”

14
Voleibalistele de la CSU Galați au revenit în prima ligă după un sezon în Divizia A2. Pentru a se menține în primul eșalon din sezonul viitor gruparea gălățeană are nevoie de un aport financiar, asta pentru a evita situația din urmă cu două sezoane când CSU a retrogradat în liga secundă după numai un sezon în elită. Una dintre jucătoarele din sextetul de bază al echipei Ana Maria Berdilă a anunțat, la finalul turneului de promovare în Divizia A1, că își dorește să evolueze la CSU din sezonul viitor, iar echipa să fie întărită, dar totul depinde de situația financiară.
 
”Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut, mulțumesc publicului, nu mă așteptam să vină în număr atât de mare să ne susțină, sper să se dubleze în A1 (prima ligă). Sper să ne se mai repete greșeala de acum două sezoane, momentan noi suntem promovate teoretic, până în toamnă când ne vom vedea în A1 cu un efectiv complet prefer să nu îmi fac prea mari speranțe. Dar, eu tind să cred că se va investi și nu se va repeta greșeala produsă acum doi ani. Rog oameni pasionați de volei, iubitori de sport, să investească în această echipă. Îmi doresc foarte mult să rămân, vreau să-mi aduc aici o serie de jucătoare, prietene cu mine, să facem o echipă foarte foarte bună. Cu siguranță, totul depinde de situația financiară, eu nu pot să promit nimic nimănui decât că eu încerc să rămân aici să dau tot ce îmi stă în putere să menținem acestă echipă în primul eșalon valoric”, a spus Ana Maria Berdilă.

Cu trei victorii din trei jocuri, și un singur set cedat pe parcursul turneului de la Galați, fetele de la
CSU Galați au câștigat dreptul de a evolua în prima ligă din sezonul
viitor, după un sezon petrecut în Divizia A2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal