CSU și Unirea Braniștea s-au impus în prima manșă din semifinalele Cupei

0
Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” au făcut un prim pas spre finala Cupei României. Gruparea gălățeană a disputat manșa tur din semifinale la Ghidigeni, pe terenul celor de la Muncitorul. După 4 – 0 la pauză, studenții profesorului Cătălin Savu au câștigat cu scorul 6 – 1 la final, asta în ciuda jocului dur practicat de gazde. Ionuț Florea și Alexandru Perju au marcat câte o dublă, Gheorghiță Țuiu și Mădălin Hilohi au marcat celelalte goluri ale studenților. De remarcat, gruparea gălățeană a făcut toate cele patru schimbări din cauza accidentărilor, pe teren a fost introdus chiar și portarul junior.  
În celălalt meci din semifinale Unirea Braniștea a învins, cu scorul 5 – 4, Zimbrul Slobozia Conachi. Jocul de la Braniștea a fost pe contre. Zimbrul Slobozia Conachi a condus cu 2 – 0, 3 – 2 și 4 – 3, acesta fiind și scorul primei părți, gazdele au egalat la 4 și au trecut în avantaj, scor 5 – 4, în partea secundă. 
Returul semifinalelor este programat să se dispute peste o săptămână, miercuri 13 iunie, de la ora 17.30, până atunci echipele din Liga a IV-a vor juca meciurile din ultima etapă a sezonului, jocuri în care se va decide echipa campioană, CSU ”Dunărea de Jos” va juca pe terenul celor de la Unirea Braniștea, iar Zimbrul Slobozia Conachi se va deplasa la Ghidigeni.