CSU și Unirea Braniștea s-au impus în prima manșă din semifinalele Cupei

50
Studenții de la CSU ”Dunărea de Jos” au făcut un prim pas spre finala Cupei României. Gruparea gălățeană a disputat manșa tur din semifinale la Ghidigeni, pe terenul celor de la Muncitorul. După 4 – 0 la pauză, studenții profesorului Cătălin Savu au câștigat cu scorul 6 – 1 la final, asta în ciuda jocului dur practicat de gazde. Ionuț Florea și Alexandru Perju au marcat câte o dublă, Gheorghiță Țuiu și Mădălin Hilohi au marcat celelalte goluri ale studenților. De remarcat, gruparea gălățeană a făcut toate cele patru schimbări din cauza accidentărilor, pe teren a fost introdus chiar și portarul junior.  
În celălalt meci din semifinale Unirea Braniștea a învins, cu scorul 5 – 4, Zimbrul Slobozia Conachi. Jocul de la Braniștea a fost pe contre. Zimbrul Slobozia Conachi a condus cu 2 – 0, 3 – 2 și 4 – 3, acesta fiind și scorul primei părți, gazdele au egalat la 4 și au trecut în avantaj, scor 5 – 4, în partea secundă. 
Returul semifinalelor este programat să se dispute peste o săptămână, miercuri 13 iunie, de la ora 17.30, până atunci echipele din Liga a IV-a vor juca meciurile din ultima etapă a sezonului, jocuri în care se va decide echipa campioană, CSU ”Dunărea de Jos” va juca pe terenul celor de la Unirea Braniștea, iar Zimbrul Slobozia Conachi se va deplasa la Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal