Galațiul fără reprezentante la turneul final al Campionatului Național de minifotbal

19
La finalul săptămânii două dintre cele mai bune echipe din Campionatul de Minifotbal Galați, Ajax Dulcisimo și Viitorul, au susținut, la Ploiești, jocurile de la Campionatul Regional Sud – Est, competiție premergătoare turneului final al Campionatului Național. 
Ajax Dulcisimo – echipă obișnuită cu prezențele la turneul final, a jucat în Grupa B a competiției de la Ploiești, grupă câștigată cu trei victorii din trei jocuri. În debutul turneului campioana locală a învins, scor 3 – 1, Viking Ploiești, parcursul de la regional a fost continuat cu o victorie, scor 2 – 0, cu cei de la Atletico Brașov, iar în ultimul meci din grupă cei de la Ajax Dulcisimo au învins Inter Palas Constanța cu scorul 3 – 2. Cu trei victorii din trei jocuri Ajax Dulcisimo a câștigat Grupa B și a obținut calificarea în următoarea fază a competiției, sferturile de finală.  În ”sferturi” Ajax, liderul din Grupa B a jucat cu echipa de pe locul doi din Grupa D, Young Boys Târgoviște, dâmbovițenii au promovat în ”sferturi” cu o victorie și două remize în grupă. Meciul de care depindea calificarea în semifinale, și asigura automat prezența la turneul final, a fost pierdut de Ajax cu scorul 3 – 1.
Cealaltă echipă gălățeană participantă la Campionatul Regional, Viitorul, a terminat grupa pe locul trei ratând prezența în sferturi la loviturile de departajare. După 0 – 5 în primul meci din turneu cu cei de la Tranzmannschaft București, Viitorul a câștigat, scorul 3 – 0 jocul cu Ary & Roby Buftea, iar meciul decisiv de calificare în sferturi a fost pierdut de Viitorul la loviturile de departajare cu cei de la Tiv All Stars Târgoviște, după 1 – 1 la finalul timpului regulamentar. Viitorul a încheiat grupa pe locul 3 cu 4 puncte, un punct mai puțin decât cei de la Târgoviște echipă care a obținut calificarea în ”sferturi”.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal